281469.jpg

Luka Dorsey muutti juuri Outolaaksoon. Luka pitää kahisevasta. Luka on myös Oinas. Luonne pisteet eivät ole minusta hirmu tärkeät joten en juurikaan niitä kerro (Jos nyt joku ihan pakosti haluaa tietää Lukan luonnepisteet niin sano vieraskirjassa.). No Luka on ihan lääpällään meikkaaviin ja punapäisiin sim naisiin. Luka taaskin ei voi sitää jos naisea ympyröi liika kilot.

281474.jpg

Luka osti vähäisillä rahoillaan järjetömän ison tontin. No kai siihen voi sitten joskus rakentaa talon, mutta tässä on Lukan koko omaisuus. Tavarat myytiin silti moneen kertaan että saataisiin siihen hetkeen kuuluvat tarpeeliset tavarat.

281481.jpg

Luka oli halunnut jo pienestä asti sairaalan johtajaksi. Hänen isän isä oli ollut sairaalan johtaja, mutta hän kuoli kaksi päivää ennen kuin Luka syntyi. Lukan harmiksi lääkärin paikalla ei ollut vapaita paikkoja joten Luka meni tiede alalle.

281482.jpg

Heti kun Luka sain vietyä lehden roskikseen niin häntä tultiin hakemaan töihin. Luka huokaisi ja tallusti räsäiseen autoon. "Eikö kukaan koskaan pese tätä autoa!" Luka mietti katsellessaan ulos tomuisista ikkunoista.

281483.jpg

Töistä tultuaan Luka säntäsi opiskelemaan ylennyksen toivossa. " Minusta tulee mestari kokki ja sitten teen ruokaa minulle ja perheelleni." Luka ajatteli samalla kun luki kirjaa.

281485.jpg

Kuitenkin opiskelun lomassa piti nukkua. Lukaa ei näyttänyt pelottavan yksin nukkuminen pimeällä ilman kattoa.. No onpas meidän Luka rohkea! :D

281486.jpg

Aamulla Lukalla oli kuitenkin tylsää ja hän alkoi räppäämään. "Ou jee mä oon cool!" Luka räppäsi. Pian Lukan piti kuitenkin lopettaa kun hiki iski kesken räppäyksen.

281487.jpg

Vasta Luka oli päivän asunut uudessa "talossa" niin hän sai jo hermoraunion. "Jos en saa pian rahaa sekoan!" Luka huusi niin että koko Outolaakso kaikui.

281488.jpg

Illalla kun Luka tuli töistä niin hän tapasi ööö.. Kamu kanin. Luka jutteli tuolle siniselle kanille, mutta pelästyi kuitenkin kania kun se hyppeli koko ajan Lukan perässä.

281491.jpg

Luka ryntäsikin heti ensimmäisen simin luokse joka käveli Lukan talon ohi. "Minä olen myynyt kolme mestari teosta ´ja vaimoni kaksi" Tuo mies kerskui Lukalle.

281500.jpg

Luka ei enää kestänyt miestä eikä kani joten Luka tilasi taksin. Taksi tuli pian ja Luka käski ajaa jonnekkin stadiin missä voisi olla nättejä punapäisiä naisia.

281504.jpg

No Luka ei kuitenkaan löytänyt punapäistä hippiäistä vaan kuvan kauniin Kastelmi Kiiskin! Lukalla ja Kastelmilla synkkasi ja niin pian nämä kaksi olikin jo kaverukset.

281507.jpg

Tunnelmaa lisäsi myös se kun Kastelmi kertoi mitä mieltä oli Lukasta. Luka oli ihan ihastunut tuohon vaalea hiuksiseen naiseen. Luka ei enää välittänyt oliko Kastelmi puna vai vaalea hiuksinen kunhan kemiat sopivat yhteen..:D

281512.jpg

Kastelmi oli melko rikaskin, mikä Lukasta oli hyvä. Hänen rahavarastonsa olivat niin hupeissa. Kastelmin kimpussa oli muitakin miehiä, mutta Luka vain panoi heidän ohi juttelemaan.:D

281519.jpg

Mutta taisi Kastelmi tykätä Lukasta eniten.. Aww Lukan ja Kastelmin ensisuudelma.. Lukan piti lähteä tapauksen jälkeen kun häntä alkoi väsyttämään. Luka sai kuitenkin Kastelmin puhelin numeron.

281522.jpg

Ja niin. heti kotiin päästyään Luka soittikin Kastelmille. Kastelmi tulikin mielellään Lukan "mahtavaa" tonttia katsomaan..

281524.jpg

Kastelmia ei kuitenkaan Lukan talo haitannut vaan pari alkoivat suudella hellästi.

281526.jpg

Ja pian vähän rajummin. Luka oli onnensa kukkuloilla. Hän oli rakastunut maailman kauneimpaan naiseen ja nainen oli rakastunut Lukakseen. Heillä on kyllä loistava tulevaisuus edessä..

281529.jpg

Luka pyysi Kastelmia muuttamaan luokseen. Kastelmi suistui ja toi 13083§. Kas on Skorpioni. Hänkin pitää paljon kullan kilinästä ja hän on kaupungin johtaja. Kuitenkin Kas haluaisi olla Talousnero.

281531.jpg

Luka päätti kosia Kastelmia, mutta Kassin mielestä Luka eteni liian nopeasti ja kieltäytyi. Luka murtui täysin.

Menevätkä Luka ja Kas naimisiin? Saavatko he lapsia? Sen ja muuta saat tietää seuraavassa osassa:D

Osa on vähän tylsä, mutta ei se tahtia haittaa :D Kirjoitusvirheitä saattaa olla. Ja ennen kaikkea saa kommentoida! :D