550353.jpg

Emilian vatsa kasvoi kasvamistaan. Pian olisi kauan odotettu hetki.

550357.jpg

Kinuski sai yhden pennun, naaras pentu nimeltä Mel.

550361.jpg

Anni oli ainoa joka edes huomasi Melin. Anni rakasti eläimiä ja suurimman osan päivästään hän halikin koiria.

550365.jpg

Anni oppi tulemaan kehdostaan pois ilman apua, mutta hän ei voisi tehdä niin enää koska...

550367.jpg

... Oli kaksosten syntymäpäivät! Emilia auttoi tytärtään puhaltamaan kynttilät, koska Anni ei itse pystynyt niitä puhaltamaan.. "Toivo jotain, Anni." Emilia sanoi ja puhalsi kynttilät..

550369.jpg

Annista kasvoi kaunis lapsi. Tyttö taitaa haluta yksityis kouluun kun tuollainen asu..

550376.jpg

Kastelmi auttoi Anttia puhaltamaan kynttilät. "Paljon onneaa vaan paljon onnea Antti paljon onneaa vaan!" Kastelmi lauloi.

550382.jpg

Luka tapasi kauniin ruoka lähetin. Nainen voisi saada joskus paikan suvusta..;)

550387.jpg

Antista muuten kasvoi super söpö! Antti on ehdoton suosikkini ja hänestä taitaa tulla periä, mutta tavoite sen ratkaisee...

550390.jpg

Samana yönä lapsi halusi nähdä auringon valon(tai tässä tapauksessa kuun loisteen). "AAARG! ANTTON NYT SE TULEE!" Emilia kirkui miehelleen, mutta tämä vain makoili sängyllä..

550393.jpg

Anttonkin vaivautui tulemaan paikalle juuri kun lapsi syntyi. Uusin tulokas on poika ja nimekseen siunaantui Aleksi (Veljeni mukaan..^-^).  Aleksi peri isänsä hiusten värin ja iho on kaipa äidiltä..:) Silmät ovat Lukalta..( Myös Antin ja Anninkin silmät ovat periytyneet Lukalta..)

550401.jpg 

Kaksosten ensimmäinen koulu päivä. En ymmärrä miten ne voi hymyillä!(?) Kaipa se hymy hyytyy kun saavat tietää millainen kidutus kammio koulu on..^_^

550408.jpg

Kastelmi auttoi mielellään lapsen lapsiaan läksyissä. Annin ja Kastelmin välit lämpenivät. Pian he olivatkin parhaat ystävykset..:D

550410.jpg

Kastelmi rakasti myös Aleksia. Aleksi oli hellyttävä vauva, mutta itki koko ajan. Kastelmi leikki mielelellään pojan kanssa, koska tiesi, että hänen aikansa olisi pian täynnä, eikä hän näkisi enää koskaan näitä ihania lapsia.

550425.jpg

Kastelmi koko järkyttävän kuoleman. Hän hyppäsi "vahingossa" altaaseen missä ei ollut portaita millä pääse pois. Kastelmi hukkui ja muisteli millaista elämää hän oli elänyt.

550431.jpg

Tontin reunalle tehtiin pieni hautausmaa mihin haudattaisiin kaikki periät ja heidän puolisonsa.

550437.jpg

Nyt kun Kastelmi oli poissa, niin Emilia hoiti Aleksia. Aleksi ei oikein ymmärtänyt, että hänen mummunsa oli kuollut. Kuitenkin poika itki monet yöt kaivaten Kastelmia.

550441.jpg

Kastelmin kuoleman otti raskaiten Luka. Hän kaipasi vaimoaan ja halusi nopeasti hänen luokseen. Luka tukehdutti surunsa ruokaan ja söi melkein koko ajan. Välissä hän kuitenkin kävi töissä ja sielläkään mikään ei sujunut. Lukan pomokin sanoi, että tämä voisi pitää vähän lomaa, mutta Luka ei suostunut.

550448.jpg

Iloakin tähän perheeseen tuli. Anni sai kympin todistuksen toisena koulupäivänään! Mummon apua läksyjen kanssa oli tuottanut tulosta.

550451.jpg

Antti ei ollut niin innostunut koulusta ja toi kotiin 8½. Antti ei kuitenkaan halunnut olla huonompi kuin siskonsa ja alkoi heti lukemaan läksyjään.. Eihän Antti halunnut, että Annista tulisi periä?

550455.jpg

Niin oli myös perheen nuorimmaisen aika kasvaa. Aleksista kasvoi söpö poika. Hiukset kuitenkin näyttää olevan vähän kasvu vaiheessa vielä. Uskon silti, että Aleksista kasvaa söpö poika joka kietoo pikkurillin ymäpäri monia naisia..;D

Tälläin osa tällä kertaa..:) Kommentointi on suotavaa ellei sitten pakollista..xD