Olkaas hyvät 10 osa on saapunut! Osia ei ole tulossa 7.5-11.5 aikana, koska lähdemme luokan kanssa leirikouluun Kuortaneelle. Mutta takaisin aiheeseen.. Palataamme Dorseyiden elämään..

567170.jpg

Dorseyn tontti oli todella hidas (ja tällä tarkoitan, että TODELLA hidas..). Joten päätin muuttaa heidät toiselle tontille.

567171.jpg

Talo näyttää sisältä tältä.. heti kun tulee sisälle on pieni aula missä on vain jonkin sortin "sohva". Aulasta pääsee Antin ja Annin huoneeseen joka on tuo huone keskellä. Aulasta pääsee myös Emilian ja Anttonin huoneeseen. Ja tietenkin vessaan. Olohuoneeseenkin aulasta pääsee. Olohuoneesta pääsee keittiöön jossa ei ole ruoka pöytää, koska unohdin ostaa sen.. (Talossa ei ole kyllä vieläkään ruoka pöytää.. Olen laiska ostamaan sen...^_^) Keittiöstä pääsee harrastus huoneeseen. Ja siitä jonkun laiseen huoneeseen missä on tietokone. Ja viimeinen huone on vain ura palkinnoille..(ainakin vielä.)

567172.jpg

Emilia opetti Aleksille pottailun taitoja. Kyllähän pojan pitää osata käydä potalla, kun vanhemmat eivät aina ole katsomassa, koska Aleksilla on hätä! Aleksi oppikin nopeasti pottailun taidon.. Mahtimaito auttoi kyllä asiassa, ja tietenkin syksy..(Syksy on katsokaas oppimisen aikaa..)

567175.jpg

Antton opetti poikaansa puhumaan.

-Sano isi, Antton opetti.

-itti, Aleksi jokelsi.  Pian Aleksi kuitenkin sanoi reippaasti isi. Antton oli liikuttunut. Pojan ensimmäinen sana oli isi!

567177.jpg

Perheellä ei ollut tilaa, eikä aikaa hoitaa koiria, joten ne annettiin pois. Antton oli kiintynyt koiriinsa ja sekosi totaalisesti. Outolaakson parhaimmat lääkärit tulivat tarkastamaan Anttonia. Parin päivän päästä Antton oli taas normaali, vaikkakin suri koirien perään.

567179.jpg

Aleksin lempi puuhaa oli jahdata perhosia. Poika löydettiin usein ulkoa yrittämässä ottaa sitruuna perhosia kiinni. Perhoset olivat kuitenkin nopeampia, kuin pieni Aleksi ja siksi hän ei saanut yhtäkään perhosta kiinni.

567181.jpg

Antton opetti Aleksille kävelyn jaloa taitoa. Aleksi ihmetteli kuitenkin, miksi täytyisi osata kävellä, kun kontatakkin voi. Aleksi kuitenkin äkkäsi, että hän voisi saada perhosia helpommin kiinni kun pysyisi pystyssä.

567182.jpg

Luka päätti jäädä eläkkeelle. Hän saisi olla lapsen lapsiensa kanssa niin kauan kuin hän vielä olisi hengissä. Ja Aleksia ei tarvisi enää jättää yksin kotiin lastenhoitajan kanssa, joka yrittää lihottaa pojan. Emilia oli helpottunut isänsä päätöksestä.

567184.jpg

Antton vietti paljon aikaa Aleksin kanssa. Pojan synttärit lähestyivät uhkaavasti ja Antton alkoi haaveilla uudesta kääröstä. Emilia oli kuitenkin sitä mieltä, että heille ei enempää lapsia tulisi. Antton ei ujoudeltaan uskaltanut alkaa jankkaamaan asiasta.

567188.jpg

Antti rakasti shakkia. Kaiken ikäiset simit pelasivat mielellään söpön pojan kanssa shakkia. Antti kuitenkin huijasi aina kun oli häviöllä. Tiinu Outola meni aina halpaan ( Ehkä siksi, ettei halunnut pahoittaa Antin mieltä. Olihan Tiinulla itselläänkin 3 lasta..tai 2 en muista xD).

567193.jpg

Viimein Anttikin sai kympin! Samana päivänä Antton ylennettiin Komisarioksi. Tätä täytyisi juhlia! Samana iltana olisi myös Aleksin syntymäpäivät..

567195.jpg

Kun Emilia tuli töistä Anni juoksi halaamaan äitiään. " Äiti tule nyt! Aleksilla on synttärit." Anni sanoi halatessaan äitiään. "Kyllä, kyllä. Käyn vain ensin suihkussa." Emilia vastasi.

567197.jpg

Pian Emilia olikin tullut suihkusta ja koko perhe kokoontui juhlimaan Aleksin synttäreitä. Aleksi halusi äitinsä auttavan tätä synttäri kakun kanssa. Antton oli hiukan loukkaantunut, mutta leppyi kun näki poikansa suloisen hymyn.

567198.jpg

Aleksista kasvoi reipas poika. Hän näyttää Lukalta, mutta vain nuorempana versiona. Aleksin idoli on muutenkin Luka. Hän rakastaa iso vanhempaansa joka huolehtii hänestä aina kun tarvii. Taitaa Aleksi luulla, ettei Luka koskaan kuole..

567204.jpg567206.jpg567208.jpg

Anttin tavoin myös Aleksi innostui shakista. Pojat pelasivat toisiaan vastaan, mutta ei siitä mitään meinannut tulla kun koko ajan toinen huijasi. Toivottavasti pojista ei tule varkaita, kun noin nuorina on oppinut huijaamaan.. ^_^

567216.jpg

Koko perhe meni kouluun ja töihin yhdeksäksi paitsi Luka joka jäi yksin kotiin. Aleksi oli kuullut Antilta millaista koulussa oli, mutta hymyili silti. Hän haluaisi itse kokea sen. Antti ja Anni olivat  kertoneet, että koulussa oli kamalaa ruokaa. Aleksi ei kuitenkaan uskonut.

567226.jpg

Luka kaipasi edelleen kuollutta vaimoaan. Hän haluaakin pian rakkaan Kastelmin luokse, mutta kuolema korjaa vain silloin kun sitä vähiten odottaa..

10 osa loppuu tähän. Seuraavassa osassa saattaa kestää vähän aikaan, mutta koittakaa kestää.. Seuraavassa osassa näemme Annin ja Antin kasvua ja menevätkö he yliopistoon. Joten nähkäämme siis silloin!